Om designeren

Mit navn er Bettina Fau. Jeg er indehaver af smykkevirksomheden og webshoppen byheart.dk, hvor jeg udvikler, sælger og designer byheart.dk´s kollektioner.

Jeg har gennem årene arbejdet med anerkendte smykkebrands og virksomheder i smykkebranchen. Det er især mødet mellem mennesker og det at være en del af den kreative proces, jeg synes er berigende og tilfredsstillende.

Mine mange års erfaring inden for markedsføring, design og produktudvikling af eksklusive smykker, gav mig lyst til at skabe mit eget brand og smykkeunivers, som afspejler min livsfilosofi og mine værdier. I 2014 flyttede jeg derfor tilbage til Ebeltoft, efter en årrække i København, og begyndte at udvikle videre på byheart.dk.

Mine smykker blev primært solgt via mit netværk, men det blev aldrig helhjertet, da jeg stadigvæk arbejdede fuldtid hos flere forskellige smykkefirmaer. Et inspirerende rekrutteringsforløb til en spændende kreativ stilling, gav ny næring til min livsdrøm om at starte mit eget. ”Det er præcis det her jeg kan, elsker og brænder for” blev klart for mig efter forløbet. Passionen måtte leves ud.

I 2018 besluttede jeg derfor, at nu skulle det være. Jeg ville designe og skabe personlige smykker i samarbejde med nogle af smykkebranchens dygtigste håndværkere. Jeg ville fokusere fuldt ud på byheart.dk og samlede en strategi for konceptet – denne gang helhjertet.

Min største inspiration er hverdagen og livet omkring mig. Jeg er nysgerrig og elsker ”alt levende”.  Når mennesker mødes, omkring samtaler og veltilberedte måltider, på arbejde, på gaden – flygtige møder, meningsfulde møder, de er alle inspirerende og giver mig en følelse af at høre til og komme hjem i mig selv.

Skønheden og variationen i naturen i og omkring min hjemby Ebeltoft, er en stor drivkraft og inspiration – vandet, lyset og skovene sætter gang i den kreative proces – når jeg går mine ture, falder tankerne og idéerne på plads og bliver til nye vedkommende designs og kollektioner.

Min kreative styrke ligger i sansen for detaljen, min vedholdenhed i den kreative proces og evnen til at få omsat mine refleksioner og indtryk til klassiske vedkommende smykker med twist og en god historie.

Visionen bag smykkerne fra byheart.dk

byheart.dk er navnet bag håndlavede, personlige smykker i kompromisløs kvalitet og et tidløst dansk design. Jeg skaber smykker til kvinder med en vedkommende og tydelig historie. Der er en autenticitet og ærlighed i håndlavede smykker og en særlig værdi i den langsommelige proces fra materiale til smykke, der ligger bag fremstillingen af et kvalitetssmykke.

Smykker fortæller en historie. De fortæller en historie om kærligheden mellem mennesker, for eksempel historien om brudgommen der vælger et par flotte ørestikker som morgengave, eller de stolte forældre, som forærer deres datter et smukt smykke i studentergave. Fortællingerne er mange og smykkerne fra byheart.dk fortæller videre på historien om kærlighed, troen på livet og glæden ved at give.

Jeg stræber efter det rene, ukomplicerede, og enkle udtryk i designet af smykkerne og lægger vægt på, at mit smykke design skal komme fra hjertet og skabes ud fra en positiv følelse. Derfor udtrykker byheart.dks smykkekollektioner både kærlighed, fællesskab, kvalitet og nærvær.

byheart.dk smykkekollektioner

Mine kollektioner er skabt til at hylde de særlige øjeblikke livet består af – store som små.

Enkelheden, de bløde organiske former og smukke detaljer kendetegner smykkerne, der tager os på en rejse gennem naturens, symbolernes og kærlighedens verden. I kollektionerne Butterfly, Sweet Spot og Fau Fine Jewellery, finder du armbånd, øreringe, halskæder og unikke ringe. Smykkerne udstråler kvalitet, enkelhed og skønhed, og fremstilles i både guld og sølv.

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!