Simone Rensch

Simone Rensch

 

Historien gentager sig – Simone Rensch vender tilbage til Ebeltoft og til familie branchen. Selv om det ikke lige lå i kortene, så er det måske slet ikke så mærkeligt. 

 

Byheart.dk vokser og vi byder velkommen til Simone Rensch, som er vores nye Head of Creative Content. Og at være både i kommunikations- og smykkebranchen ligger slet ikke så fjernt fra hende. Efter 12 år i London som journalist, er Simone nemlig vendt tilbage til Ebeltoft, hvor hun er født og opvokset – og hvor hendes mor også bor.

 

“Jeg glæder mig til at arbejde med det voksende smykke univers og at hjælpe med at fortælle om hvad vi laver,” siger Simone. “Selv om jeg har brugt de sidste 15 år på at lave meget andet end at tænke på smykker, er det slet ikke så underligt at jeg sidder her i dag.

 

“Jeg voksede op på et guldsmedeværksted, havde mine egne værktøjer og ville selv være guldsmed indtil jeg i gymnasiet opdagede at jeg også elskede at skrive, og besluttede mig for at blive journalist.”

 

Simones forældre har altid været i smykkebranchen. Bettina Fau, ejer af byheart.dk, er nemlig hendes mor.

 

Simone tog til London som 18 årig og har arbejdet som journalist, i rekruttering og community management siden hun blev færdiguddannet på universitetet i England. Hun glemte alt om smykkerne (andet end de byheart.dk armbånd og ringe hun altid har på), men i sommers flyttede hun med sin lille familie tilbage til Danmark. Simones erfaring i kommunikation skal hjælpe med at styrke byheart.dks position på det danske marked, især på de digitale medier.

 

“Vi har mange spændende planer, både vejledning omkring hvad du kan med dine smykker, hvordan du passer på dem, info om håndværket og materialerne, men også events så netop du, som kunde og en del af vores smykke univers, kan få meget mere fra os,” siger Simone.

 

Watch this space.