Til dig der vælger smykker med hjertet…

 

byheart.dk er håndlavede designsmykker i kompromisløs kvalitet.

 

De unikke smykker bliver til gennem en lang og nøje tilrettelagt proces.

Smykkedesigner Bettina Fau udvikler kollektionerne og skaber hvert enkelt design med inspiration fra naturen, symbolernes og kærlighedens verden.

Hvert smykke fremstilles i hånden.

Bettina Fau samarbejder med en håndfuld udvalgte danske guldsmedværksteder med hver deres spidskompetence. Det er vigtigt, at de er passionerede omkring håndværket, og skaber exceptionel kvalitet ned til mindste detalje.

Kompromisløs kvalitet må gerne tage tid!

Det ligger i byheart.dk‘s værdier, at de gamle håndværk bliver bevaret i Danmark – Derfor er samarbejdet med guldsmedene altafgørende.

Creating – Loving – Sharing

Ordene skal tages helt bogstaveligt, og kan ikke adskilles fra smykkernes DNA. De er en del af byheart.dk‘s historie, og historien videreføres, når smykkerne gives som gave og bæres med kærlighed.

byheart.dk blev skabt i 2000 af Bettina Fau, og består i dag af et smykkefirma, en webshop og et showroom i Ebeltoft. 

Bettina har mange års erfaring indenfor markedsføring, design og produktudvikling af eksklusive smykker. I arbejdet med anerkendte smykkebrands oplevede hun, at det især var mødet med mennesker og det, at være en del af den kreative proces, der var berigende og tilfredsstillende.

Bettina Fau har med byheart.dk skabt et smykkeunivers, der afspejler hendes livsfilosofi og værdier. Det er smykker, der kommer fra hjertet, og gives med hjertet til dem, du elsker.

Inspirationen kommer fra mødet mellem mennesker, både de flygtige møder og den dybe, meningsfulde forbundethed. 

Skønheden og variationen i naturen omkring Bettinas hjemby Ebeltoft er også en stor kilde til inspiration: Vandet, lyset og skovene sætter gang i den kreative proces. 

 

Designersmykker i rent, ukompliceret, enkelt design

Bettinas unikke sans for detaljen, vedholdende kreativitet og ikke mindst kompromisløse  kvalitetsbevidsthed giver de smukkeste resultater: 

byheart.dk er enkle, ukomplicerede, rene og eksklusive smykker.

Kollektionerne er skabt til at hylde de særlige øjeblikke i livet – store som små. 

Det er smykker til kvinder der sætter pris på skønhed og kvalitet, og nyder at bære sine smykker hver dag.

Smykkerne fortæller en historie om kærligheden mellem mennesker: historien om brudgommen der vælger et par flotte ørestikker som morgengave, eller de stolte forældre, som forærer deres datter et smukt smykke i studentergave. Det er smykker fra dig til dig, når du ønsker at forære dig selv, noget helt særligt.

Enkelheden, de bløde organiske former og smukke detaljer kendetegner smykkerne, der tager os på en rejse gennem naturens, symbolernes og kærlighedens verden. 

I kollektionerne Butterfly, Sweet Spot og Fau Fine Jewellery, finder du armbånd, øreringe, halskæder og unikke ringe. Smykkerne fremstilles både i guld og i sølv.

Besøg byheart.dk i Ebeltoft

 

Har du spørgsmål, en ide til et helt personligt smykke, eller har du brug for hjælp til at vælge?

Book en tid I byheart.dk’s showroom i Ebeltoft.