Kollektioner fra byheart.dk

Tag med på en rejse gennem naturens, symbolernes og kærlighedens verden. Enkelheden, de bløde organiske former og smukke detaljer er kendetegnende for kollektionerne fra byheart.dk.

Bliv inspireret af vores kollektioner Sweet Spot, Butterfly, Little Big Apple eller the old new, hvor du finder eksklusive armbånd, øreringe, halskæder og vedhæng. Det er alle gode bud på den perfekte gave til én du holder af – en gave der helt sikkert vil vække glæde og begejstring i mange år fremover.

Smykkerne fra byheart.dk er i 14 kt. guld eller sterlingsølv 925/- og isættes oftest en smuk, glimtende diamant, som en elegant og underspillet detalje. De håndlavede smykker er fremstillet af dygtige guldsmede med en kompromisløs kærlighed til guldsmedehåndværket. Det både ses og mærkes på de smukke smykker.

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!