Øreringe i klassisk design

 

De håndlavede designsmykker er både elegante og legende i stilen, og symboliserer skønhed, kærlighed og livsglæde. 

 

Øreringene er perfekte som gave til kvinder, der både elsker den enkle, skandinaviske stil, men samtidig ønsker lidt kant.

Øreringene i sølv og guld kan købes enkeltvis, så de kan kombineres præcis, som man vil.

 

Øreringe i guld og sølv fra byheart.dk

 

Enkle og elegante øreringe både i guld og sølv. 

Øreringe er perfekte til det enkle look, og det klassiske og alligevel aktuelle design, gør det nemt at kombinere dem med andre smykker. 

Du kan også købe øreringene enkeltvis og følge tidens helt store trend ved at mikse dem, og derved skabe dit helt eget udtryk.

Øreringe er den perfekte gave: Dem kan man nemlig aldrig få nok af.

Elegante øreringe i guld og sølv er prikken over i’et i såvel hverdags- som festgarderoben.

Øreringe må man godt forkæle sig selv med – og så er det også skønt at give gaver, man selv kunne ønske sig.

 

Øreringe med hjerter og sommerfugle i sølv og guld

Det evigt aktuelle hjerte, isat en diamant for lige at understrege det klassiske look, er selvfølgelig en del af kollektionen. Hjertet er lige smukt, hvad enten det er i guld eller sølv, det er et spørgsmål om stil og smag, diamanten giver et eksklusivt touch. 

Du kan finde flere smykker med hjerter i Sweet Spot – kollektionen

De skønne, legende sommerfugleøreringe i oxyderet sølv, har et moderne, mere råt udtryk. Også her er der isat en diamant for at fuldende elegancen. 

Er du mere til guld, giver sommerfuglen dig det perfekte, elegante look, eksklusivt isat en diamant i hver vinge. Du kan finde flere smykker fra butterfly-kollektionen her.

 

Fremstillet med passion og stolthed på dansk smykkeværksted

Øreringene fra byheart.dk er fremstillet på et moderne og professionelt guldsmedeværksted, som ligger omgivet af den smukke danske natur. 

Håndværket, fagligheden og viljen til aldrig at gå på kompromis med, for kvaliteten kan både ses og føles i smykkerne fra byheart.dk.

 

Book en tid

Vil du vide mere? eller har du bare lyst til en snak om smykker og gavemuligheder? Så er vi altid nemme at få fat i. Du kan booke en tid her, så ringer vi dig op.

Er det lige her og nu? Brug chatten, så svarer vi hurtigst! Den har åbent hverdage fra 9.00 til 17.00.

 

Vi pakker dit smykke smukt ind

Vi gør alt for at yde den bedste kundeservice. Vi pakker dit smykke smukt ind med et smil på læben og sender det godt afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Er det ikke lagervare vil det tage længere tid, men det oplyses du naturligvis om. Du modtager din pakke indenfor 1-5 hverdage.

Er du alligevel ikke tilfreds med dit køb, kan du bytte eller returnere den. Det gælder dog ikke special bestillinger og smykker fremstillet af eget guld. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.