Sweet Spot

Fine enkle armbånd og halskæder, der symboliserer nogle af livets helt store temaer. Intet er konstant i livet, det ved vi med sikkerhed. Et smykke til at markere livets foranderlighed. Som en daglig reminder om at livet er smukt, der er altid håb, kærligheden er uendelig stor og at vi har modet til, at leve det liv vi drømmer om.

Smykker fra Sweet Spot – kollektionen er vedkommende design, der fortæller en historie om kærlighed, lykke, glæde og integritet. At finde modet og være tro mod sig selv.

Det er en dejlig følelse at give det helt rigtige smykke til én du ønsker at hylde og fejre. I kollektionen Sweet Spot finder du de fineste enkle armbånd, halskæder og øreringe. De ægte smykker fremstilles både i guld og sølv, oftest med en smuk detalje i form af en brillant sleben diamant.

Student, barnedåb, konfirmand, eller kærestegave? De smukke smykker er oplagte gaveidéer, når en særlig person skal fejres og hyldes. Det kan være en milepæl der skal markeres, et nyt navn der skal fejres, et ønske om god vind fremover…smykkerne er unikke og altid med et smukt budskab om tro, håb og kærlighed

Find din næste smykke gave her på siden. Alle smykkerne er fremstillet i 14 kt. guld eller sterlingsølv 925/-. Diamanterne er brillant slebne i Top Wesselton og VS, som er henholdsvis farve og klarhed. Læs mere om materialerne vi smykkerne er fremstillet i her.

Smykkerne bliver fremstillet af dygtige og engagerede guldsmede i moderne og professionelle rammer, omgivet af den smukke danske natur. Håndværket, fagligheden og viljen til ikke at gå på kompromis med kvaliteten, kan tydeligt ses og mærkes på smykkerne fra byheart.dk

I øvrigt er Sweet Spot er det sted, hvor du finder dét, der giver netop dig mening, håb og livsglæde.

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!