Sweet Spot: Gaveidé med symbolsk betydning

Halskæder og armbånd med hjerte i guld eller sølv, isat en diskret diamant, fremstillet i hånden på udvalgte guldsmedeværksteder i Danmark. 

 

Smykker med symboler som Infinity-tegn og ordene “love, hope, courage”.

 

Intet er konstant i livet, det ved vi med sikkerhed. Smykkerne markerer livets foranderlighed. Som en daglig reminder om at livet er smukt, der er altid håb, kærligheden er uendelig stor og at vi har modet til at leve det liv vi drømmer om.

 

Husk: Fri fragt – Og vi pakker dit smykke smukt ind.

Håndlavede smykker, der fejrer livets lyse sider: Sweet spot-kollektionen

Smykker fra Sweet Spot-kollektionen er vedkommende design, der fortæller en historie om kærlighed, lykke, glæde og integritet. At finde modet og være tro mod sig selv.

Armbåndene, halskæderne og øreringene i Sweet Spot-kollektionens fine, enkle design, giver dig en dejlig følelse af at give det helt rigtige smykke til én du holder af.

De ægte smykker fremstilles både i guld og sølv, oftest med en smuk detalje i form af en brillantsleben diamant.

Student, barnedåb, konfirmand, eller kærestegave? De smukke smykker er oplagte gaveidéer, når en særlig person skal fejres og hyldes. Smykkerne er unikke og altid med et smukt budskab om tro, håb og kærlighed.

Alle smykkerne er fremstillet i 14 kt. guld eller sterlingsølv 925/-. Diamanterne er brillantslebne i Top Wesselton og VS, som er henholdsvis farve og klarhed.

 

Fremstillet i Danmark af passionerede guldsmede

Smykkerne bliver fremstillet af dygtige og engagerede guldsmede i moderne og professionelle rammer, omgivet af den smukke danske natur. 

Håndværket, fagligheden og viljen til ikke at gå på kompromis med kvaliteten kan tydeligt ses og mærkes på smykkerne fra byheart.dk

Sweet Spot er det sted, hvor du finder dét, der giver netop dig mening, håb og livsglæde.

 

Fragtfri levering og smuk indpakning

Når du har købt dit smykke, pakker vi det smukt ind og sender det samme dag, hvis du har bestilt inden kl. 14.00. Fragten er gratis og du skal forvente 2-5 leveringsdage, hvis dit smykke er på lager. Hvis det er en bestillingsvare eller smykkedesign af eget guld, skal du forvente længere leveringstid. Skulle du fortryde dit køb har du returret i 14 dage. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

 

Har du spørgsmål?

Husk du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Du kan booke en tid i kalenderen, så ringer jeg dig op, eller du er velkommen i Ebeltoft i vores showroom.

Er det lige nu og her du har spørgsmål, kan du bruge chatten, så hjælper vi dig med det samme indenfor vores åbningstider. Vi sidder klar til at hjælpe.