Armbånd i guld og sølv til kvinder, der vil skabe et personligt udtryk.

De smukke, enkle armbånd i guld og sølv med symboler, der fortæller en historie om kærlighed, håb og mod, vil snart blive blandt dine yndlingssmykker.

 

Armbåndene er i rent, enkelt design, og kan kombineres. Du vælger selv, om de skal være af guld, sølv eller en kombination.

 

Håndlavede designsmykker produceret i Danmark er en perfekt gave til hende, der har en vigtig plads i dit liv – eller måske en gave til dig selv?

 

fragtfri levering og smuk indpakning.

Guld- og sølvarmbånd designet og fremstillet i hånden i Danmark

Et armbånd fra byheart.dk er en helt særlig gave. Armbåndene kan bruges enkeltvis eller kombineres, så de passer til din dag og din personlige historie.

Armbåndene er inspireret af naturens, symbolernes og kærlighedens verden.

Sweet Spot

I Sweet Spot kollektionen er armbåndene fulde af symbolik og smukke budskaber:

  • Det evigt aktuelle hjerte, som er symbolet på kærlighed.
  • Det meget enkle uendelighedstegn, som symboliserer uendelig kærlighed, at høre sammen, at føle samhørighed eller det punkt hvor ringene mødes og alt er godt og i balance.
  • Love, Hope & Courage- armbåndet symboliserer et skifte i livet at turde møde forandring med mod og i kærlighed. De store ord bagved designet kan bruges til alle anledninger og lejligheder:  Dimission, konfirmation og dåb er selvfølgelig oplagte anledninger – men i virkeligheden er livet jo en lang række af begivenheder der fortjener at blive hyldet, store som små.

Butterfly

Fra Butterfly kollektionen finder du det elegante armbånd med den legende lette sommerfugl. Den symboliserer ganske enkelt skønhed og livsglæde. Brug det til daglig inspiration.

Har du lyst til at kombinere dit armbånd med et vedhæng, halskæde og øreringe i samme design, finder du det i både Sweet Spot og i Butterfly kollektionerne.

Materialerne

De smukke armbånd er fremstillet i både guld og sølv eller en kombination, hvor sølvet er oxyderet mørkt, som en fin kontrast til det polerede guld. 

Som en fin eksklusive detalje er der ofte isat en brillantslebet diamant- klarhed og farve på diamanten er Top Wesselton VS. 

Vil du vide mere?

Du kan altid booke en tid til en snak online, så ringer jeg dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til et besøg i mit showroom. 

Vi glæder til at tale med dig, uanset om det er online eller i Ebeltoft.

Husk fragtfri levering

Der er nemt at handle online hos byheart.dk. Dit køb er altid pakket smukt ind og vi sender pakker samme dag, blot du bestiller inden kl. 14.00. Skulle du fortryde dit køb har du returret i 14 dage. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.