Halskæder & vedhæng

Smukke halskæder klæder alle og kan give det klassiske smykkeudtryk nyt liv. Tager du for eksempel det lille fine hjerte vedhæng fra Sweet Spot kollektionen eller den legende lette sommerfugl fra Butterfly, og hænger det i en fin enkel kæde – så har du skabt et smukt udtryksfuldt smykke.

Der findes mange måder at smykke sig på. Her på siden finder du de smukkeste halskæder og vedhæng, der med deres enkle og rene formsprog, er en dejlig gave, enten til dig selv eller én du holder særligt af.

Klassiske halskæder og vedhæng i guld eller sølv

Halskæder i sin enkelhed eller med et vedhæng, er et af de smykker der aldrig går af mode. Smykker afspejler vores personlighed og fortæller hver deres historie. Det kunne være historien om en dåbsgave fra Far og Mor. En konfirmationsgave fra bedsteforældre. Eller gaven der markerer en fuldendt uddannelse eller måske et nyt job? En kærlighedsgave fortalt med et hjertevedhæng i guld? fortællingerne er mange og halskæder med eller uden vedhæng samler ordene i et smukt kærligt udtryk.

Skønheden er gemt i detaljen! Kendetegnende for de smukke halskæder og vedhæng fra byheart.dk er enkelheden og de smukke detaljer. Kombinerer du det mørke oxiderede sølv med det blanke, polerede guld vedhæng, får du et moderne og mere ungdommeligt udtryk. Diamanten bruger vi ofte som en elegant og underspillet detalje i vores halskæder og vedhæng.

Forandring fryder og med nyt vedhæng i guld eller sølv, kan du forny din halskæde, uanset om den er lang eller kort. Sommerfuglen fra Butterfly, hjertet fra Sweet Spot, eller det yndige æble vedhæng fra Little big Apple er skønne bud på en smuk, moderne og alligevel altid klassisk halskæde.

Du kan også bruge dit gamle guld til et nyt vedhæng! Få omsmeltet dit eget guld til et massivt guldhjerte i 14 kt. Sammen med en lækker guldkæde, får du en smuk ny halskæde. Den perfekte gaveidé når livets vigtige øjeblikke skal hyldes eller markeres på smukkeste vis.

Kvalitet og kompromisløs kærlighed til håndværket

De smukke halskæder bliver fremstillet på et moderne og professionelt guldsmedeværksted. Håndværk, faglig stolthed og glæden ved smykker sikrer det høje kvalitetsniveau, der kendetegner smykker fra byheart.dk. Det er dansk og det er dejligt at holde fast i et traditionsrigt guldsmede håndværk.

Halskæder og vedhæng fra byheart.dk er fremstillet i 14 kt. guld og 925/- sterlingsølv. Diamanterne er brillantslebne, farven er Top Wesselton og klarheden VS. Har du lyst til at vide mere om vores valg af materialer kan du læse mere her.

Vi pakker din halskæde smukt ind

Når du har købt din halskæde, pakker vi den smukt ind og får den sendt samme dag, hvis du har bestilt inden kl. 14.00. Fragten er gratis og du skal forvente 2-5 leveringsdage, hvis dit smykke er på lager. Hvis det er en bestillingsvare eller smykkedesign af eget guld, skal du forvente længere leveringstid. Du kan læse om vores handelsbetingelser her.

Har du spørgsmål?

Husk du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Du kan booke en tid i kalenderen, så ringer jeg dig op, eller du er velkommen i Ebeltoft i vores showroom. Er det lige nu og her du har spørgsmål kan du bruge chatten, så hjælper vi dig med det samme, indenfor vores åbningstider. Vi sidder klar til at hjælpe.