Butterfly

Let og elegant smykke kollektion, hvor sommerfuglen symboliserer skønhed og livsglæde. Når vi smykker os med sommerfuglen, bliver vi mindet om, at vi skal huske at danse med livet og nyde øjeblikket lige nu og lige her.

Butterfly kollektionen er skabt i et legende, elegant og let design med sommerfuglen i fokus. Øreringe, armbånd og halskæder prydes af sommerfuglen i enten guld eller sølv. Isat en smuk brillant sleben diamant, der glimter når lyset fanger og giver den liv.

Sommerfuglen symboliserer livsglæde og skønhed og er derfor en oplagt gaveidé eller gaveønske, når livets store og små øjeblikke skal hyldes.

Butterfly smykkerne er fremstillet i 14 kt. guld eller sterlingsølv 925/-. Diamanten er brillantsleben og farven og klarheden er henholdsvis Top Wesselton VS. Har Du lyst til at vide mere, om de materialer vi har valgt, kan du læse mere her.

De smukke klassiske smykker bliver fremstillet af passionerede, dygtige guldsmede på et professionelt og moderne smykkeværksted, hvor håndværkstraditioner føres videre med faglige kompetencer og kompromisløs kvalitet.

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!