Øreringe

I kollektionerne Buttterfly og Sweet Spot finder du fine og elegante øreringe i både guld og sølv, med hvert deres individuelle udtryk.

Klassiske og moderne designs, der symboliserer skønhed, kærlighed og livsglæde. Perfekte til at understrege det skandinaviske look – helt enkelt, eller med en kombination af enkelthed og lidt kant. De kan nemlig købes enkeltvis. Find dine nye yndlingsøreringe eller den perfekte gave her!

Øreringe i guld og sølv fra byheart.dk

Ears only – kollektionen består af fine, enkle og elegante øreringe både i guld og sølv. Øreringe er perfekte til det enkle look og det klassiske og alligevel moderne design, gør det nemt at kombinere dem med andre smykker. Du kan også købe dem enkeltvis og følge tidens helt store trend ved at mixe dem, og derved skabe dit helt eget udtryk.

Øreringe er den perfekte gave. Dem kan man nemlig aldrig få nok af. De er prikken over i ´et, såvel til hverdags, som til fest garderoben. Øreringe må man godt forkæle sig selv med og så er det også skønt at give gaver, man selv kunne ønske sig.

I kollektionen finder du det evig aktuelle hjerte, isat en diamant, for lige at understrege det klassiske look. Hjertet er lige smukt, hvad enten det er i guld eller sølv. Det er et spørgsmål om stil og smag, diamanten giver et eksklusivt touch. Du kan finde flere smykker med hjerter i Sweet Spot – kollektionen

Du finder også de skønne, legende sommerfugle øreringe i oxyderet sølv, der giver dem et moderne, mere råt udtryk. Og så lige isat en diamant for at fuldende elegancen. Er du mere til guld, giver sommerfuglen dig det perfekte, elegante look, eksklusivt isat en diamant i hver vinge. Du kan finde flere smykker fra butterfly-kollektionen her.

Vi elsker perler hos byheart.dk. Hvad er mere feminint? Blandt vores øreringe i byheart.dk kan du finde de helt klassiske og elegante perle øreringe, monteret på en enkel skål i 14 kt. guld. Perfekt til hverdags-outfittet, som en enkelt og tidløs detalje, når du ikke har lyst til at larme alt for meget med dine smykker.

Som noget helt særligt har vi designet en kollektion kaldet Little big Apple, som med æble-designet er en kærlighedserklæring til Ebeltoft og naturligvis livet i sin enkelthed. Hverdagslivet i og omkring Ebeltoft er til stor daglig glæde og inspiration for smykkedesigner og ejer Bettina Fau Clausen. Se hele Little Big Apple kollektionen her

Det er der kommet et fint lille æble vedhæng ud af, som hænger smukt i øret, i en fin kæde. Lige sødt og kærligt om det er i guld eller sølv. For at understrege kærlighedserklæringen, er der isat en diamant i stilken

Fremstillet med passion og stolthed på dansk smykkeværksted

Øreringene fra byheart.dk er fremstillet på et moderne og professionelt guldsmedeværksted, beliggende, omgivet af den smukke danske natur. Håndværket, fagligheden og viljen til aldrig at gå på kompromis med kvaliteten kan både ses og føles i smykkerne fra byheart.dk.

Book en tid

Vil du vide mere? eller har du bare lyst til en snak om smykker og gavemuligheder? Så er vi altid nemme at få fat i. du kan booke en tid her, så ringer vi dig op. Er det lige her og nu, så brug chatten, så svarer vi hurtigst! Den har åbent hverdage fra 9.00 til 17.00.

Vi pakker dit smykke smukt ind

Vi gør alt for at yde den bedste kundeservice. Vi pakker dit smykke smukt ind, med et smil på læben og sender det godt afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Er det ikke lagervare vil det tage længere tid, men det oplyses du naturligvis om. Du modtager din pakke indenfor 1-5 hverdage.

Er du alligevel ikke tilfreds med dit køb, kan du bytte eller returnere den. Det gælder dog ikke special bestillinger og smykker fremstillet af eget guld. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.