Smykkedesign af dit eget guld

Et smukt massivt hjerte af dit guld – design byheart.dk

Har du gamle guldsmykker eller andet guld der ligger unyttigt hen, giver det god mening at genbruge det i et nyt smykke. Minder og gode historier fra arvesmykker eller smykker som af den ene eller anden grund ikke er aktuelle mere, kan smeltes om og bruges i et nyt smukt smykke.

Når kærligheden og nye begyndelser skal fejres og hyldes, gøres det næppe smukkere og mere meningsfuldt end med et guldhjerte. Nyt og gammelt i skøn forening – starten på en ny historie

book en tid og jeg kontakter dig, når det passer dig, så finder vi ud af, hvilke muligheder du har for at få fremstillet et nyt smykke, i enten vores hjerte design eller ud fra dine egne ønsker.

Tilmelde
close
Profil
close
Booking history
close
ID Booking Dato Calendar Status
My booking details
close
Booking detaljer
Your personal details do not displayed on this page.
Please select Service
Your Service details

Shortcode of the Booking Package cannot insert multiple shortcodes on one page.
ID: 3 has canceled the display.

Beskrivelse

Alt det praktiske:

Når du vælger at bruge dit gamle guld til et nyt smykke design er det vigtigt at du føler dig tryg hele vejen i processen. Det er altid DIT guld der bliver brugt. Er der for lidt spæder vi til og er der for meget modregner vi det prisen. Inden du sender dit gamle guld til byheart.dk er det en god idé:

  • Kig efter stemplet på smykket. I ringe er det indeni, vedhæng bag på og på kæder sidder det oftest ved låsen. Stemplerne ser sådan ud: 333 = 8 kt. 585 = 14 kt. 750 =18 kt.
  • Du modtager en kvittering, når vi har modtaget dit guld
  • Du betaler for design og fremstilling
  • Vi udarbejder et guldregnskab, som du modtager med dit nye smykke
  • Du får en deklaration over materiale, vægt og samlet værdi. Det er blandt andet godt at have i forbindelse med indboforsikring.
  • Det betyder ikke noget hvilken karat dit gamle guld har. Vi legerer guldet, når vi smelter om, så smykket får den karat, det skal fremstilles i – smykker fra byheart.dk er altid i 14 kt.
  • Er der sten i – koster det 400,- per sten at få den taget ud, da det er ret tidskrævende. Vær opmærksom på at det er på eget ansvar.

Er der sten i dine gamle smykker – koster det 400,- per sten at få den taget ud, da det er ret tidskrævende. Vær opmærksom på at det er på eget ansvar.

Går du med en smykkedesigner gemt i maven?

Går du med en idé til drømmesmykket, hjælper vi gerne med at få det tegnet og fremstillet. Du kan vælge at bruge dit eget guld og betaler for design og fremstilling eller du får en pris inklusiv guld. Det er helt op til dig. Du er med i processen hele vejen og sammen skaber vi et unikt og personligt smykke, med sin helt egen betydning og historie.

Vi er nemme at få fat i

Har du spørgsmål eller brug for vejledning og gode idéer til dit nye smykke, så kan du booke en tid her. Vi ringer dig op eller du kan vælge at besøge os i vores showroom i Ebeltoft. Du er velkommen uanset hvad du vælger. Vi glæder til at hjælpe dig.

Når dit smykke af eget guld er færdigt, pakker vi det naturligvis smukt ind og sender det med postnord eller GLS. Fragten er gratis. Når det er specialfremstillede smykker, kan de ikke byttes eller returneres. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!