Smykkedesign af dit eget guld

Har du gamle guldsmykker eller andet guld der ligger unyttigt hen, giver det god mening at genbruge det i et nyt smykke. Minder og gode historier fra arvesmykker eller smykker som af den ene eller anden grund ikke er aktuelle mere, kan smeltes om og bruges i et nyt smukt smykke.

Du kan også vælge et færdigt smykkedesign, som det massive guldhjerte vist her.

Når kærligheden og nye begyndelser skal fejres og hyldes, gøres det næppe smukkere og mere meningsfuldt end med et guldhjerte. Nyt og gammelt i skøn forening – starten på en ny historie.

Vi arbejder sammen med dygtige danske guldsmede, der ligesom os, har en stor kærlighed til faget og håndværket og elsker de håndlavede design smykker, vi skaber sammen..

Book en tid under fanen “Vejledning” herunder, og jeg kontakter dig, når det passer dig, så finder vi ud af, hvilke muligheder du har for at få fremstillet et nyt smykke, i enten vores design eller ud fra dine egne ønsker.

Alt det praktiske:

Når du vælger at bruge dit eget guld til et nyt smykke design er det vigtigt at du føler dig tryg hele vejen i processen. Det er altid DIT guld der bliver brugt. Er der for lidt spæder vi til og er der for meget modregner vi det prisen. Inden du sender dit gamle guld til byheart.dk er det en god idé, at læse lidt om fremgangsmåden her:

  • Kig efter stemplet på smykket. I ringe er det indeni, vedhæng bag på og på kæder sidder det oftest ved låsen. Stemplerne ser sådan ud: 333 = 8 kt. 585 = 14 kt. 750 =18 kt.
  • Du modtager en kvittering, når vi har modtaget dit guld
  • Du betaler for design og fremstilling
  • Vi udarbejder et guldregnskab, som du modtager med dit nye smykke
  • Det betyder ikke noget hvilken karat dit gamle guld har. Vi legerer guldet, når vi smelter om, så smykket får den karat, det skal fremstilles i – smykker fra byheart.dk er altid i 14 kt.
  • Er der sten i – koster det 400,- per sten at få den taget ud, da det er ret tidskrævende. Vær opmærksom på at det er på eget ansvar.

 

Går du med en smykkedesigner gemt i maven?

Går du med en idé til drømmesmykket, hjælper vi gerne med at få det tegnet og fremstillet. Du kan vælge at bruge dit eget guld og betaler for design og fremstilling eller du får en pris inklusiv guld. Det er helt op til dig. Du er med i processen hele vejen og sammen skaber vi et unikt og personligt smykke, med sin helt egen betydning og historie.

Vi er nemme at få fat i

Har du spørgsmål eller brug for vejledning og gode idéer til dit nye smykke, så kan du booke en tid her. Vi ringer dig op eller du kan vælge at besøge os i vores showroom i Ebeltoft. Du er velkommen uanset hvad du vælger. Vi glæder til at hjælpe dig.

Når dit smykke af eget guld er færdigt, pakker vi det naturligvis smukt ind og sender det med postnord eller GLS. Fragten er gratis. Når det er specialfremstillede smykker, kan de ikke byttes eller returneres. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

Vejledning

The AJAX failed or the nonce verification failed. If you encounter this error repeatedly, it is possible that access is being blocked by a security-related plugin. Please try changing the values of "Select the URL for AJAX on the public page" and "Select a function to validate the value of a nonce with AJAX on the public page" in Booking Package > General Settings.

Opret konto
Log ud
Rediger min profil
Bookinghistorik
Subscribed items
Tilmelde
close
Profil
close
Bookinghistorik
close
ID Booking Dato Kalender Status
Booking detaljer
close
Booking detaljer
Please select a service
Service details
We sent a verification code to the following address. Please enter a verification code.