Infinity armbåndene er et af de mest populære smykker fra Sweet Spot kollektionen. Det forstår jeg godt…det får sin helt egen betydning og bliver et meget personligt smykke, alt efter hvilke værdier du tillægger det.

Er det et uendeligheds symbol eller et otte tal der ligger ned? For mig er det begge dele…

Balance, forbundethed og uendelig kærlighed er ord jeg forbinder med uendelighedstegnet – medfølelse og frihed knytter jeg til otte tallet (der ligger ned)

 

Infinity armbånd
Infinity armbånd

Fælles for begge symboler er, at jeg bliver mindet om at finde tilbage til DET sted hvor jeg finder ro og klarhed og står “med begge ben på jorden”, som man siger. . .

Min “go to”, når det hele går lige stærkt nok, er en tur i skov og mærke den ro, træerne og stilheden giver mig…hvordan mon du holder balancen? ∞ 🌳

Tak fordi du læste med! Jeg vil ønske dig nogle rigtig dejlige påskedage, med netop det som betyder noget for dig💛🐣

 

Kærlig hilsen,

Bettina Fau

Ps: Min balance denne Påske, bliver med børn og børnebørn over det hele…det bliver så livsbekræftende og en endnu påmindelse om at være til stede og nyde hvert øjeblik…efter Påske går jeg en laaaaang tur i skoven 😊

 

Og husk at du altid er velkommen i mit showroom, hvis du ønsker at se og mærke mine smykker, eller måske til en smykkesnak eller blot et hyggeligt hej… uanset er du meget velkommen! Jeg har åbent alle dage efter aftale!

kontakt mig her