Kære dig…🧡

 Først og fremmest håber jeg sommeren har været god ved dig, og du har nydt solen, varmen og den langsommelighed, der kendetegner sommerugerne, om man arbejder lidt, meget eller holder helt fri!

 

Jeg har arbejdet sådan lidt on and off og det har passet mig rigtig godt…Mit nye showroom tager form og jeg elsker mine dage i Ebeltoft.

Æblesmykke i guld i Ebeltoft

Kreativiteten sprudler og sommeren er brugt til at skabe nye smykkedesigns til den kommende efterår/vinter-sæson. De nye smykker er færdige om nogle få uger. Jeg glæder mig, og er spændt som et lille barn på at se det endelige resultat …så følger en masse yndlingstimer med fotografering til hjemmeside og webshop, der skal skrives tekster og laves PR og markedsføring – OG så skal de naturligvis præsenteres!!…✨✨✨

Du kan også godt begynde at glæde dig! Jeg vil godt røbe så meget, at der er vidunderlige øreringe på vej, en ny signatur ring og selvfølgelig lidt fornyelse til armbånds kollektionen…alt sammen fremstillet af dygtige, passionerede guldsmede her i Danmark.

Imens jeg skriver det her, kommer jeg til at tænke på et af mine armbånd, som jeg designede for snart 10 år siden…

Jeg havde en dyb længsel efter at finde min kreativitet frem igen og få skabt plads til den.

Det havde været nogle turbulente og hektiske år, men troen på kærligheden, håbet, og at finde modet til at turde drømme inspirerede mig til at designe et armbånd med ordene Love, Hope & Courage, som jeg kunne bære som en kærlig reminder om at holde fast i min drøm: at skabe smykker der fortæller historier om kærlighed…

Armbånd fra byheart.dk

 

“…if anything is worth doing, do it with all of your heart”
– Buddha.