Smykker fra byheart.dk

Enkelheden, de bløde organiske former og smukke detaljer kendetegner smykkerne der tager os med på en rejse gennem naturens, symbolernes og kærlighedens verden. Smykkerne fra byheart.dk er skabt til at hylde de særlige øjeblikke livet består af, store som små.

I vores smykkeunivers finder du eksklusive armbånd, øreringe, halskæder og vedhæng, der udstråler kvalitet, enkelhed og skønhed.

Her finder du gaven der helt sikkert, vil vække glæde og begejstring i mange år fremover

Smykkerne er håndlavede af dygtige guldsmede, med en kompromisløs kærlighed til guldsmedehåndværket og fremstillet i guld eller sølv og oftest med diamanter isat, som fine underspillede detaljer.

Smykker – smukt dansk design og kompromis håndværk

Hos byheart.dk finder du vedkommende og personlige smykker til enhver lejlighed. Kompromisløs kvalitet og tidløst design kendetegner vores kollektioner. Her kan du finde fine unikke armbånd fra Sweet Spot kollektionen. Hjerte vedhæng, som det enkle og ultimative kærlighedsbudskab til alle aldre, du kan få det fremstillet af dit eget guld, men du kan selvfølgelig også købe det inklusiv guld. Øreringe fra Sweet Spot og Butterfly kollektionerne er designet i et klassisk, men alligevel altid moderne design og er altid oplagte gaveidéer.

Fra Fau Fine Jewellery kollektionen finder du det eksklusive og elegante bud på det ultimative smykke til dig selv eller én du der står dit hjerte særligt nær.

Forandring fryder – smykkedesign af dit eget guld

Har du selv nogle smykker, som du har arvet eller bare ikke går med længere? Selv dit tandguld kan bruges, det giver da god mening! og jeg har oplevet en del kunder, som blev glædeligt overrasket over at det kunne bidrage til et nyt, smukt smykke.

Få omsmeltet dit guld til for eksempel et massivt 14 kt. guldhjerte med eget guld. Det giver god mening at bruge sit eget guld til vores guldhjerte. Guldhjertet er den perfekte dåbs- eller konfirmations gave og får med dit guld sin egen personlige historie.

Med dit guld og dine smykkedrømme kan vi hjælpe dig med at skabe et helt personligt smykker. Fra idé til færdigt smykke, hvor du kan være en del af processen. Det er både sjovt og inspirerende. Vi kan sagtens gøre det online, ved at du booker et møde. Og så er du selvfølgelig mere end velkommen til at besøge mig i mit showroom i Ebeltoft.

Er du nysgerrig og vil bare gerne høre mere? Så kontakt på chatten eller book et møde, så ringer jeg til dig.

 Det betyder meget at give en personlig gave, der rammer rigtigt og kan nydes i mange år fremover. Derfor vækker smykker fra byheart.dk stor glæde uanset alder.

Smykker skabt i smukke rammer:

Omgivet af den smukke danske natur, ligger det moderne og professionelle guldsmedeværksted, hvor guldsmedene med passion og stolthed fremstiller kollektionerne fra byheart.dk. Håndværket, fagligheden og viljen til aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, går smukt hånd i hånd med det klassiske danske design.

De smukke smykker fremstilles i både guld og sølv og oftest med en diamant som en elegant og underspillet detaljer. Smykkerne er fremstillet i 14 kt. og sterlingsølv. Kvaliteten på diamanter er Top Wesselton VS – har du lyst til at vide mere om de ægte materialer, kan du læse mere her

Vi er nemme at komme i kontakt med.

Det betyder, at du kan få råd og vejledning ved at booke en online snak, så ringer jeg dig op. Vil du hellere mødes hos mig i Ebeltoft, kan du booke tid til det. Du er meget velkommen uanset, hvad du foretrækker.

Det er nemt og ukompliceret at handle online hos byheart.dk

Vores kunder skal mødes af en nærværende og høj kundeservice i verdensklasse! Det vil vi gør alt hvad vi kan for at efterleve og vi glæder os til at pakke din gave smukt ind – klar til at pryde gavebordet.

Bestiller du  inden kl. 14 sender vi samme dag! Du modtager din pakke indenfor 1-5 hverdage. Er varen ikke lagervare, kan der gå lidt længere tid.

Er du alligevel ikke tilfreds med din vare, kan du naturligvis bytte eller returnere den. Det gælder dog ikke special bestiller og smykker fremstillet af eget guld. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!