byheart.dk kan nu også findes på Bamsemuseet i Skagen

Inden jeg også trækker stikket og holder lidt ferie, vil jeg ønske dig en rigtig dejlig sommer!

Jeg tyvstartede ferien med en tur i Skagen i weekenden og besøgte Bamsemuseet, som har en særlig plads i mit hjerte…

Jeg fik lyst til at fortælle om, hvorfor lige dette lille, vidunderlige museum, ikke er et helt almindeligt museum.

Det har sin egen magi og måske min fortælling vil inspirere dig til at kigge forbi, hvis du kommer på de kanter.

Udstilling med smykker i Skagen - Bamsemuseet

Bamse med ørestikker Bamsemuseet med hjertesmykker Bamse med æblevedhæng i guld

Måske du kender Bamsemuseet i Skagen? måske du ovenikøbet har haft den store glæde at hilse på Jonna Thygesen, som er kvinden bag det helt særlige sted?

Et sted, hvor hjertet er i fokus og et kærligt omdrejningspunkt for alle, der på den ene eller anden måde, er involverede i Bamsemuseet. Det mærkede jeg straks, da jeg kom på besøg første gang.

Jeg havde den store glæde at møde Jonna første gang til en privat middag, lige inden hele landet lukkede ned dengang i marts på grund af covid-19.

Jonna spurgte nysgerrigt ind til byheart og jeg fortalte lidt om mig selv og mine smykker og forklarer, at navnet ”byheart” skulle tages bogstaveligt, for det som jeg ønsker at skabe skal komme fra hjertet…

”Dine hjerte-smykker passer perfekt til Bamsemuseet! Har du ikke lyst til at være med?”

Bjørn Nørgaard Skagen

Lykkebjørnen-bamsen, der tænker med hjertet” af Bjørn Nørgaard

Jonna fortalte om statuen af ”Lykkebjørnen-bamsen, der tænker med hjertet”. Den byder alle gæster på Skagen Bamsemuseum velkommen. Statuen er skabt af kunstneren Bjørn Nørgaard og bamsens hjerte er åbent. Den plads kunne mine hjerter ”fylde” ud…det gav mening og der var ingen betænkningstid – klart JA!

Jonna Thygesen fra bamsemuseet

Jonna Thygesen, stifter af Bamsemuseet og Bettina Fau, designer og ejer af byheart.dk

Straks det hele åbnede op igen drog jeg til Skagen og hjertesmykkerne er nu i fint selskab med de skønneste bamser. Hjerte halskæden og ørestikkerne kan købes i Bamsebutikkken. Hele overskuddet går til at gøre livet lidt lettere for specielt syge børn. Især kræftsyge børn på Universitetshospitalet i Skejby, har haft glæde af Bamsemuseets venner, og især Jonnas, utrættelige arbejde.

Foreningen ”Bamsemuseets venner”, med kunstneren Bjørn Nørgaard i spidsen, blev stiftet i 2005 for at kunne støtte Skagens Bamsemuseum og alle de børn, der trænger til trøst, for at trøste er jo én af bamsernes fornemmeste opgaver…

Heart øreringe

 

Smykker på Bamsemuseet i Skagen

læs mere om Bamsemuseet og Bamsernes Venner her: skagensbamsemuseum.dk

Jeg håber og ønsker for dig, at du på tidspunkt får muligheden eller vælger at besøge Jonna og Bamsemuseet…det er rejsen værd…også den indre 🧸😇

Tak for at du læste med så langt. Jeg håber, at du kunne lide min fortælling om Jonna og Bamsemuseet.

Jeg vil slutte med at ønske dig en dejlig sommer fyldt med masser af kærlighed, nærvær og det der betyder mest for dig 💛💛💛

NB: Mit showroom i Ebeltoft er åbent efter aftale.