Armbånd

Armbånd er blevet et af vores yndlingssmykker. De er smukke og udtryksfulde alene, men du kan også vælge at kombinere flere og dermed skabe et helt nyt personligt udtryk. Om de skal være i guld eller sølv eller en kombination er helt op til dig.

Et armbånd fra byheart.dk fortæller en historie om kærlighed, håb og mod. Når et af livets skift skal markeres med noget smukt og meningsfuldt, er et armbånd den perfekte gave til dig selv eller én du holder særligt af.

Kvalitets armbånd i guld eller sølv

Søger du en gave med en helt speciel mening er et eller flere armbånd fra byheart.dk noget helt specielt. Inspirationen er hentet fra naturens, symbolernes og kærlighedens verden.

Fra Sweet Spot kollektionen finder du armbåndene med det evigt aktuelle hjerte, som symbolet på kærlighed.

Eller det meget enkle uendelighedstegn, som symboliserer uendelig kærlighed at høre sammen, at føle samhørighed eller det punkt hvor ringene mødes og alt er godt og i balance.

Love, Hope & Courage- armbåndet symboliserer et skifte i livet at turde møde forandring med mod og i kærlighed. Nogle store ord bagved designet, som kan bruges til alle anledninger og lejligheder. Dimission, konfirmation og dåb er selvfølgelig oplagte anledninger – men i virkeligheden er livet jo en lang række af begivenheder der fortjener at blive hyldet, store som små.

Fra Butterfly kollektionen finder du det elegante armbånd med den legende lette sommerfugl. Den symboliserer ganske enkelt skønhed og livsglæde. Brug det til daglig inspiration

Har du lyst til at kombinere dit armbånd med et vedhæng, halskæde og øreringe i samme design, finder du det i både Sweet Spot og i Butterfly kollektionerne.

Little big Apple er en lille eksklusiv kollektion, som med det fine, søde æble-design er en kærlighedserklæring til Ebeltoft, hvor designer og ejer Bettina Fau Clausen bor. I kollektionen findes også et armbånd med æblet som charms. Det fremstilles både i guld og sølv og som en ekstra hyldest til byen eller livet i al sin enkelhed, er der isat en lille diamant i stilken.

De smukke armbånd er fremstillet i både guld og sølv, eller en kombination, hvor sølvet er oxyderet mørkt, som en fin kontrast til det polerede guld. Som en fin eksklusive detalje er der ofte isat en brillantslebet diamant- klarhed og farve på diamanten er Top Wesselton VS. Hvis du vil vide mere om de smukke diamanter kan du læse her

Når du vil vide mere kan du altid booke en tid til en snak online, så ringer jeg dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til et besøg i mit showroom. Vi glæder til at tale med dig uanset, om det er online eller i Ebeltoft. Vi vil glæde os til at hilse på dig.

Husk fragtfri levering

Der er nemt at handle online hos byheart.dk. Dit køb er altid pakket smukt ind og vi sender pakker samme dag, blot du bestiller inden kl. 14.00. Skulle du fortryde dit køb har du returret i 14 dage. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her.

Love, Hope, Courage armbånd

Få 15% rabat på dit næste køb!

Når du tilmelder dig kundeklubben, modtager du en rabatkupon på 15%, som du kan bruge på dit næste køb på byheart.dk.

Som en del af kundeklubben vil du modtage vores nyhedsbrev hver uge. Her vil du få inspiration og vejledning ved køb af smykker, invitationer til eksklusive smykkeevents og smykkeambassadørprogrammer.

Tak for din tilmelding! Du modtager en bekræftelsesmail om få sekunder. Når du har bekræftet din tilmelding, sender vi dig en rabatkode, som du kan anvende på dit næste køb!